Camps
Camps

I listen til  kan I finde de kommende camps. 

Vil I holde jer orienteret når der kommer nye camps, så følg os på www.facebook.com/brondbycamp

Du kan yderligere finde den camp der passer til dig, og tilmelde dig her:
https://arrangementer.brondby.com

Formålet med alle camptyper er, at give børn og unge en mulighed for at se, hvordan der trænes i Brøndby IF, og samtidig give dem en sjov og lærerig oplevelse.  Medmindre andet er angivet, er alle camps for både drenge og piger.

Brøndby Camp kommer i flere variationer:

Brøndby Weekend Camp: 
2-dages camp der kører lørdag og søndag fra kl. 09:00-15:00 begge dage. Campen kan både afholdes i Brøndby IF og i en af Brøndby IF's samarbejdsklubber. Denne camp kommer også i "Mini Camp" udgave, for de lidt mindre. Her vil dagene være fra 09:00-12:30.

Brøndby Ferie Camp: 
Kan f.eks. foregå i vinter- eller sommerferien, hvor der vil være camp typisk mellem 3 - 5 dage fra kl. 09:00-15:00 alle dage. Campen afholdes som udgangspunkt i Brøndby. 

Brøndby Målmandscamp: 
Campen kan foregå både i en weekend, omkring en helligdag eller i en ferie. Campen skal give målmænd en god og intens målmandstræning, samt mulighed for at tage en masse tilbage til egen klub og kan bruge det i træning og kamp. Campen er normalt for U10-U15.

Formålet med Brøndby Camp er at give børn og unge en mulighed for at opleve, hvordan Brøndby IF's børne- og ungdomstræning er, og ikke mindst være med i en camp pakket med fodbold og Brøndby-oplevelser.

Hver camp foregår over 2-5 dage med fodbold fra kl. 9:00 til kl. 15:00.
Første dag starter allerede kl. 08:15/8:30, hvor der er mulighed for at afhente tøj.

Se mere i listen.

På nedenstående link kan du tilmelde dig de Brøndby Camps som er i kalenderen:
https://arrangementer.brondby.com