Brøndby Masterclass Samarbejdet
Brøndby Masterclass Samarbejdet

Brøndby Masterclass Samarbejdet (BrMa Samarbejdet) er fællesbetegnelsen for vores samarbejdsklubkoncept. Samarbejdsklubberne hos Brøndby Masterclass har en lang række muligheder og tilbud, som skal give værdi til samarbejdsklubbens børne- og ungdomsarbejde. Det er inddelt i 3 kategorier: 

Klubtilbud og kluboplevelser
I kan blandt andet få tilbudt klubanalyse af børnefodbolden, træningskoncept børn + spillestil 5-mands, træningskoncept ungdom + spillestil 8-mands, sparring til jeres strategi og klublicens, klubbesøg og træning/kursus i jeres klub af Brøndby Masterclass.

Derudover er der en række tilbud der bidrager til det sociale i jeres klub, det kan være sæsonkort og billetter til Brøndby Stadion, og 1-2 årlige Samarbejdsklubdage hvor vi hylder jeres ungdomsrækker på Brøndby Stadion.

Trænerudvikling
I kan blandt andet få tilbudt at blive en del af Brøndby Masterclass Talentcenter, der gennem supervision og feedback har til øje at udvikle trænerne og samtidig give udvalgte spillere ekstra træning.

I vil få mulighed for at dygtiggøre og udvikle jeres trænere gennem spot/trænerkurser både internt i Brøndby og eksternt i jeres klub, samt mulighed for DBU C1 og C2 kurser samt
 adgang til vores øvelsesdatabase og Brøndby Masterclass Trænerdag.

Spillerudvikling 
I kan blandt andet få tilbud der kan udvikle jeres spillere, såsom Brøndby Masterclass Talenttræning, Brøndby Masterclass Cup og Brøndby Masterclass Talentstævne.

Udover det vil i som samarbejdsklub have fordele når vi afholder spiller udviklende fodboldcamps som Brøndby Camp, Brøndby Målmandscamp m.m.

Filosofi 
Vores filosofi er, at det er ikke den lejlighedsvise Brøndby Masterclass-træning der udvikler spilleren, men den daglige han får i klubben. Derfor gør vi rigtig meget ud af at uddanne trænerne i klubberne, så træningsniveauet bliver så højt som muligt, og derved giver den enkelte spiller de bedste forudsætninger for at nå hans potentiale. 

Derudover vil vi have både Talentcenter-træning for U9-U11 spillere og Talenttræning for udvalgte U13-U14 spillere, hvor vi vil træne kontinuerligt med den enkelte spiller, og på den måde kan være med til at udvikle ham, samtidig med at motivere ham til at udvikle sig i sin egen klub, inden han overvejer at søge væk fra de trygge rammer til en ny klub. 

Skal din klub være samarbejdsklub?
Ønsker din klub at blive samarbejdsklub, skal jeres bestyrelse kontakte Koordinator Nikolaj Magelund på [email protected]