Brøndby Junior medlemskabet
Brøndby Junior medlemskabet

Medlemskabets indhold og betingelser

For kun 199 kroner kan du melde dig ind i Brøndby Junior, og få del i de mange fordele. Medlemskabet løber et år ad gangen, og det gælder fra indmeldelsen og 12 måneder frem. Det betyder, at man kan melde sig ind når som helst på sæsonen og stadig få de samme fordele som alle andre Junior-medlemmer. 

Når man har meldt sig ind i Brøndby Junior, vil medlemskabet fremover blive fornyet automatisk (sidste fornyelse efter man er fyldt 15 år). Man skal derfor selv melde sig ud, hvis man ikke længere ønsker at være medlem af Brøndby Junior.

BLIV MEDLEM HER

Fordelene

Som medlem i Brøndby Junior får du følgende:

  • 1 gratis børnebillet til familieafsnittet til kampe i Superligaen (undtagen kampe mod FCK,  i DBU Pokalen og i Europa)
  • Billige voksenbilletter til familieafsnittet til kampe i Superligaen
  • Mulighed for indløb med Brøndby-spillerne  på en kampdag
  • Mulighed for at blive vist rundt bag kulissen
  • Mulighed for at holde fødselsdag på Brøndby Stadion
  • Forkøbsret til den årlige juletræsfest 
  • Forkøbsret til Brøndby Dagen, hvor du kan træne eller spille en kamp mod Brøndby-spillerne
  • En fødselsdagsgave til en værdi af 100 kr.
  • Adgang til Familie Lounge før kampen, samt i pausen og 2. halvleg via GSV tribunen.

Du kan læse meget mere om de enkelte fordele, og hvordan du udnytter dem, i nedenstående afsnit. 

Pris

Kr. 199,- om året.

Aldersbegrænsninger

Medlemskabet er for alle under 16 år. 

Billetter

Som medlem af Brøndby Junior har man adgang til en gratis børnebillet til Familieafsnittet på GSV nedre B6 og mellemafsnittet på GSV nedre mellem tårn 18 og 17. Der er også billige billetter til de voksne.

Når man er logget ind med sit medlemsskab, kan man tilgå siden ”billetter” via fanen ”For Medlemmer”. Her kan finde din Junior-rabatkode, som du skal bruge på billetsalget for at trække din gratis billet, og billige voksnebilletter i Familieafsnittene. Billetsalget kan du finde her: http://billetter.brondby.com

Billetpris

Udover den gratis billet, som du kan hente som Junior medlem, så kan du også tilkøbe voksenbilletter til Familieafsnittet for kun 75 kr.

Vi gør opmærksom på, at det er ikke muligt at købe disse billetter på Brøndby Stadion på kampdage, ej heller i Brøndby Shoppen. Som Junior-medlem skal man købe sine print-selv-billetter online.

*Bemærk at der som udgangspunkt ikke vil være junior-billetter tilgængelige til kampe mod FCK, i DBU Pokalen og til Europa kampe.

Brøndby Junior Familieafsnit

Vi har samlet familie- og Junior-afsnittet på GSV Nedre Blok 6, hvor vi vil forsøge at give familierne de bedste oplevelser. Der er blandt andet placeret en madbod lige bag afsnittet, hvor der serveres mere børnevenlig mad. Man kan for eksempel købe en Junior-meal med nuggets, pomfritter og en Capri Sonne. 

Brøndby Junior kommer ydermere til at planlægge en masse sjove stemningsdage til udvalgte hjemmekampe.

Hele Junior-afsnittet er røgfrit.

Fødselsdagsgave

Som medlem kan du afhente en fødselsdagsgave i Brøndby Shoppen, ved fremvisning af den tilsendte fødselsdagshilsen via mail. 

Er du bosat vest for Storebælt, vil vi sende fødselsdagsgaven hjem til dig. Disse vil blive afsendt en gang om måneden, og du kan derfor, som medlem vest for Storebælt, forvente din gave i starten af førstkommende måned efter fødselsdagsmåneden.

Der vil løbende blive skiftet ud i udvalget af fødselsdagsgaver.

Fødselsdag på stadion

Som medlem af Brøndby Junior, har du også mulighed for at holde din fødselsdag på Brøndby Stadion inden en Superligakamp. Synes du at det lyder interessant, så kan du læse meget mere om mulighederne lige her.  

LÆS MERE HER

Events

Der vil løbende blive afholdt forskellige Junior events fordelt over hele året. Her kan vi eksempelvis nævne den store Brøndby Dag og den populære Juletræsfest, hvor medlemmerne får mulighed for at komme helt tæt på Brøndby-spillerne. 

Du kan altid holde dig opdateret omkring kommende events her.

Indløb

Som medlem af Brøndby Junior har du også chancen for at deltage, når Brøndby-spillerne løber på banen til kamp på Brøndby Stadion. Her får man lov til at gå på banen sammen med spillerne, inden kampstart.

LÆS MERE OM INDLØB

Lyder det som noget for dig?
Så meld dig ind i Brøndby Junior, og få alle fordelene med det samme!

MELD DIG IND HER