Netværksarbejdet i Brøndby IF

Erhvervsnetværk er populært som aldrig før og vi mener,at vi med vores 4 netværk opfylder størstedelen af jeres virksomhedsbehov både når det gælder muligheder for samhandel, inspirerende oplæg og selvfølgelig rammerne for at danne nye spændende relationer med andrevirksomheder og mennesker. 

Vores tanke bygger på at i som virksomhed kan deltage i vores 4 erhvervsnetværk – Fællesskabet, HR & Kommunikation, Marketing og Salg samt Strategi og Ledelse.

Det giver mange af jeres stabsfunktioner i virksomheden, mulighed for at få værdi ud af partnerskabet med Brøndby IF.

Kom tættere på netværksgrupperne her: 

Fællesskabet

Netværket Fællesskabet har til formål at bringe Brøndby IF’s partnere endnutættere på hinanden og klubben.
Med udgangspunkt i dagligdagens større og mindre udfordringer drages der paralleller fra dagens indlægsholder, ligesom der kommer virksomhedsbesøg, hvor vi netværker og lærer hinanden endnu bedre at kende – for man handler med dem, man kender.

Mødefrekvens: Hver 3.onsdag 

HR & Kommunikation 

Erhvervsnetværket HR & kommunikation er for de personer, som til dagligt arbejder med ekstern og intern HR/kommunikation eller som kommunikations-eller pressechef, eller som ledelsesværktøj.

Vi vil diskutere hvordan man binder den kommercielle strategi sammen med kommunikationsplanen, hvordan man bygger relationer til journalister og medier, hvordan man er parat når krisen kradser, og hvilke kommunikations–kanaler, der er relevante. Vi tager udgangspunkt i aktuelle casestudies og bruger hinandenserfaringer til at blive klogere.

Mødefrekvens: 6 gange årligt

Marketing & Salg

Erhvervsnetværket Marketing og salg tager udgangspunkt i hvorledes man som virksomhed skabervækst og øget omsætning.
I tider hvor konkurrencen bliver mere og mere hård, nye konkurrenter opstår og gamle forsvinder, og alt bliver digitalt, kan det være noget af en opgave at navigere i de mange muligheder, der er for at komme i kontakt med sine kunder eller skabe helt nye segmenter. I netværket Marketing og salg, vil vi fokusere på cases, der viser hvordan nogle virksomheder har brugt værktøjer som dashboards med livedata, geosegmentering og RTB (Real Time Betting)som værktøjer,der har givet fornyet indsigt og øget omsætningen.

Mødefrekvens: 6 gange årligt

Strategi og Ledelse

Erhvervsnetværket Strategi og ledelse er et professionelt netværks–forum forledere med interessefor at udvikle og deleviden om ledelse, strategi og virksomhedsudvikling.
Formålet er at understøtte udvikling, vækst og værdiskabelse i
virksomheder gennem udfordring af lederes kompetencer og mindset.
Ambitionen er, at deltagerne lærer hinandens virksomheder at kende, så det vil være naturligt for deltagerne at rådgive sig hosnden og søge sparring med hinanden.

Mødefrekvens: 6 gange årligt

Netværksgrupperne HR & Kommunikation, Salg & Marketing og Strategi og Ledelse  faciliteres af Stadil Advice 

Møderne præsenteres og afvikles af:Hvis du vil vide mere om et partnerskab med os så kan du udfylde nedenståendeformular, så kontakter vi dig, så vi kan tage en uforpligtende snak om mulighederne. 

    Vil du vide mere om et partnerskab med Brøndby IF?