6. JULI 2004 kl. 13:19
Anti-racisme

Brøndby IF er en af de klubber i Danmark, der har flest nydanskere i medlemsskaren. I Brøndby IF er der plads til alle, høj som lav, lys som mørk og rig som fattig. I Brøndby IF går vi op i klubfarver og ikke i hudfarver.

Omkring Brøndby IF er der opstået en unik fankultur, der på mange måder er førende og nyskabende i dansk fodbold. Fankulturen er opbygget på gensidig respekt for hinandens forskelligheder, fællesskab og sammenhold. Dét arbejder vi - i samarbejde med Brøndby Support og de mange fanfraktioner omkring Brøndby IF - på at fastholde og udbygge, så Brøndby Stadion forbliver et sted, hvor alle føler sig hjemme.

Vi ønsker, at også tilskuerpladserne skal bidrage til integrationen, og den første forudsætning for at opnå dette er, at alle føler sig trygge og glade ved at komme på stadion, uanset udseende, religion og kulturel baggrund. At der skal være plads til alle i Brøndby forudsætter derfor også, at den enkelte fan er bevidst om sit eget ansvar. Vi er alle Brøndby IF. Du er Brøndby IF, og den måde du repræsenterer Brøndby på - hjemme og ude - er med til at tegne omverdenens billede af Brøndby IF.